Flessenhamster

Ik kwam nog niet zo lang geleden op deze site:

http://www.shorty.com/bonsaikitten/

Ik was meteen zwaar onder de indruk. Prachtige kunstnatuurlijk, omdat niet alleen het idee zo vooruitstrevend is dat (zo heb ik begrepen) mensen meteenbezwaar maakten – het teken bij uitstek dat het hier gaat om goede kunst diezijn tijd ver vooruit is – maar omdat bovendien de inherente schoonheid vanhard (glas) tegen zacht (kat) van verre te zien is. Het staat buiten kijf dat zulkesites bijdragen aan de kunst, en zelfs de mens op een hoger plan brengen.Sterker, ik ben zelf aan het knutselen geslagen. Vanuit mijn werk (ik doeexperimenten op kleine dieren als muizen, ratten en konijnen) heb ik een paarweken geleden een paar nesten hamsters meegenomen. Omdat mijn vader, die tegenwoordigbij mij inwoont nadat hij niet meer voor zichzelf kon zorgen door eencombinatie van vasculaire dementie en symptomen van het Korsakov-syndroom, nogsteeds graag zo ongeveer om het half uur een Underberg drinkt, heb ik eenstapel bruine flesjes in huis. Ik heb verder een apparaat op de kop getikt waarmeeik de naakte babyhamsters de fles in kan duwen. Een soort omgekeerde stofzuiger die niet alleen lucht kan blazen, maar ook voorwerpen.
Na enige aanloopmoeilijkheden waarinveel hamstertjes het leven hebben gelaten, heb ik nu enige hamsters in eenUnderberg-flesje gekregen. Helaas zijn ze allemaal dood, dus ik kan nog nietslaten zien dat geslaagd is te noemen. Tenminste, dat er niet te bloedig uitziet. En een levende hamster in een flesje is zo mogelijk nog moeilijker.
Goede ideeën vragen om verwezenlijking. Jammer dat het nogniet zo ver is. En ik krijg het hamsterbloed niet uit het tapijt. Voor tipsvoor het ontbloeden van het tapijt: mail me.

xa9 RR 2007.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.