Herstart

Je kunt in je leven, je werk, je liefde(s), en wat je verder belangrijk of interessant vindt in je leven, steeds weer opnieuw beginnen. Hij / zij die denkt dat er een einde aan het laatste eind zit, heeft in een enkel geval gelijk: de dood van een mens.

Voor het overige kun je weer opnieuw beginnen. Een herstart maken. Een doorstart, zo je wil. Ik heb besloten met dit blog verder te gaan. Niet omdat mijn laatste bericht (van januari dit jaar), dat ik iets groots moest afmaken, al verleden tijd is – ik ben er nog steeds mee bezig -, maar omdat ik af en toe wat gedachten en ideeën en humor en weet ik al niet wat kwijt moet. Als je in Freud gelooft, dan geloof je vermoedelijk ook in de idee van de fluitketel die stoom moet afblazen. Ik geloof in fruit, en schrijven aan dit blog en andere teksten is mijn ‘banana shaped kettle’.

Reageer weer als je zin hebt. Elke zoveel dagen (dus onregelmatig en niet elke dag, maar soms wel elke dag, dus vandaar, onregelmatig) zal ik wat neerkalken. Voorheen heel erg uitgedacht, ofschoon spontaan (kan dat?). Thema’s zijn dezelfde als voorheen. Er zijn zelfs een aantal bijgekomen. Ook een verandering: spelfouten mogen.

(c) Rick Ruhland 2016.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.