De Lekker Uitgelegd Podcast: Tsunami, waar moet je op letten?

Sinds begin november 2020 praten Dennis Aaij en ik over de meest uiteenlopende onderwerpen in onze podcast Lekker Uitgelegd (te beluisteren op Podbean, op Apple Podcasts, op Spotify of op een van de andere plekken waar podcasts te beluisteren zijn).

Luister naar Lekker Uitgelegd vanwege de fascinerende inhoud met steeds weer verrassende onderwerpen en gebracht met humor en vele verwijzingen, maar ook omdat je door onze podcast aan de bar wat te vertellen hebt, bij een pubquiz meer kans op winnen maakt en dat zelfs meedoen met 2 voor 12 een optie wordt.

In deze aflevering spreken we over tsunami’s. De tsunami van 2004 maakte 230.000 slachtoffers. Toch hadden er zo’n 60.000 voorkomen kunnen worden mits het waarschuwingssysteem was aangelegd en de overgebleven signalen werden herkend en gecombineerd met juist handelen.

Veel luisterplezier!

Vind je de podcast leuk, laat dan een recensie achter, bijvoorbeeld bij iTunes of Spotify. Of deel de podcast met familie, vrienden en kennissen. Wat wij ook leuk vinden is als je ons laat weten wat je van de podcast vindt en ons een e-mail stuurt naar lekkeruitgelegd[a]gmail.com. We zijn ook te vinden op Facebook.

© Rick Ruhland 2024

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.